Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta. Asiantuntijamme ovat työoikeuden lisäksi erikoistuneet yleiseen liikejuridiikkaan, asumisen ja rakentamisen juridiikkaan, kilpailu- ja hankintajuridiikkaan, hallinto-oikeuteen sekä perhevarallisuusoikeuteen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa ja tällä hetkellä työllistämme yli 20 työntekijää.

HAEMME HELSINGIN TOIMIPISTEESEEMME OIKEUSNOTAARIA / ASIANAJOASSISTENTTIA / OIKEUSTIETEEN OPISKELIJAA OSA-AIKAISEEN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa tiedonhaussa ja toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta riittävän pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja (noin 180 op). Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englannin kielen taitoa sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuussa 2022. Työaika on 2–3 työpäivää viikossa ja näistä voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja opettavaisen työympäristön, nykyaikaiset työtilat ja -välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja asiassa tarvittaessa antaa toimistopäällikkö Kati Jokinen (kati.jokinen@roihulaw.fi, 050 368 2343) perjantaihin 1.7.2022 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7.2022 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi