ASIANAJOTOIMISTO ROIHU OY on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Työllistämme tällä hetkellä yli 20 henkilöä.

Haemme praktiikkaamme kasvaessa ja yhden tiimimme jäsenen lähtiessä auskultoimaan Helsingin toimistoomme TYÖOIKEUTEEN ERIKOISTUNUTTA LAKIMIESTÄ, jonka tehtävänä on avustaa vaativissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa työtehtävissä ja hoitaa myös itsenäisesti toimeksiantoja. Haemme lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme tehtävään ensisijaisesti juristia, jolla on vähintään kolmen vuoden kokemus työoikeudellisten asioiden hoitamisesta ja palo kehittyä edelleen tämän oikeudenalan erityisosaajana osana tiimiämme. Olet voinut tehdä tähänastisen urasi esimerkiksi asianajotoimistossa tai työmarkkinajärjestössä. Suoritetun auskultoinnin ja asianajotutkinnon luemme eduksi.

Arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, analysoida oikeudellisia ongelmia ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Olet toimissasi huolellinen ja saat työt valmiiksi sovitussa ajassa. Pystyt tarvittaessa työskentelemään paineen alla ja suunnittelemaan omaa työtäsi. Haluat hoitaa myös oikeudenkäyntejä. Arvostamme hyvää kielitaitoa, kiinnostusta markkinointiin sekä hyviä sosiaalisia taitoja työyhteisössä ja asiakassuhteissa.

Tule osaksi työoikeustiimiämme. Saat mahdollisuuden kehittyä kokeneemman asianajajan toimiessa mentorinasi, mutta myös vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella.

Lakimies rekrytoidaan Helsinkiin. Työ edellyttää tarpeen vaatiessa matkustamista ja työskentelyä myös muissa toimipisteissämme.

Kun kiinnostuit, lähetä yhteystietosi, hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.11.2019 mennessä. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti oheisen linkin kautta; https://app.weople.hr/jobs/asianajotoimisto-roihu-oy-4/tyooikeuteen-erikoistunut-lakimies-134 .

Toissijaisesti hakemuksen voi lähettää osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas, asianajaja Salla Pyymäki pe 15.11.2019 klo 8 – 10 numerosta 040 5211 751 ja osakas, asianajaja Maria Penttilä ma 25.11.2019 klo 10 – 12 numerosta 050 3242 846.

Tutustu meihin lisää: www.roihulaw.fi ja www.työoikeusjuristit.fi .