Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta. Asiantuntijamme ovat työoikeuden lisäksi erikoistuneet asumisen ja rakentamisen juridiikkaan, kilpailu- ja hankintajuridiikkaan, hallinto-oikeuteen sekä perhevarallisuusoikeuteen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa ja tällä hetkellä työllistämme yli 20 työntekijää.

Haemme nyt sekä Helsingin että Tampereen toimipisteeseemme toisen tai kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englanninkielen taitoa sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2021. Työaika on 2–3 työpäivää viikossa, ja näistä voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työympäristön, nykyaikaiset työtilat- ja välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja asiassa tarvittaessa antavat
– Hallintopäällikkö Elina Sortti 0405757900 tiistaina 29.6.2021 klo 14–15
– Helsingin toimistopäällikkö Kati Jokinen 0503682343 keskiviikkona 30.6.2021 klo 14–15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tuntipalkkatoiveella varustettuna 31.7.2021 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.

Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi