HAEMME TAMPEREEN TOIMIPISTEESEEMME TOISEN TAI KOLMANNEN VUODEN OIKEUSTIETEEN OPISKELIJAA OSA-AIKAISEEN, VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa tiedonhaussa ja toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englannin kielen taitoa sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2023. Työaika on 2–3 työpäivää viikossa ja näistä voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja opettavaisen työympäristön, nykyaikaiset työtilat ja -välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja asiassa tarvittaessa antaa hallintopäällikkö Elina Sortti (elina.sortti@roihulaw.fi, 040 5757 900).

Hae 30.11. mennessä
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2022 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta.
Asiantuntijamme ovat työoikeuden lisäksi erikoistuneet yleiseen liikejuridiikkaan, asumisen ja rakentamisen juridiikkaan, kilpailu- ja hankintajuridiikkaan, hallinto-oikeuteen sekä perhevarallisuusoikeuteen.
Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Turussa ja tällä hetkellä työllistämme yli 20 työntekijää.
Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi