Haemme kasvavaan Tampereen toimistoomme juristia, jonka tehtävänä on avustaa kokeneempia asianajajiamme erityisesti kiinteistö- ja liikejuridiikan toimeksiannoissa ja hoitaa niitä osin myös itsenäisesti. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme tehtävään juristia, jolla on vähintään kolmen vuoden kokemus kiinteistö- ja liikejuridiikan alan asioiden hoitamisesta ja motivaatio kehittyä edelleen näiden oikeudenalojen osaajana. Kokemus asianajoalalta tai vastaavista tehtävistä on suotavaa. Suoritetun auskultoinnin ja asianajajatutkinnon luemme eduksi.

Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Osoitat hyvää asennetta oma-aloitteisuudella ja reippaalla, itsenäisellä otteella työhön. Haluat hoitaa myös oikeudenkäyntejä. Arvostamme kiinnostusta markkinointiin sekä hyviä sosiaalisia taitoja työyhteisössä ja asiakassuhteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä asiantuntevassa ja mutkattomassa työyhteisössä sekä vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella.

Juristi rekrytoidaan Tampereelle. Työ edellyttää tarpeen vaatiessa matkustamista ja työskentelyä myös muissa toimipisteissämme.

Kun kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 21.2.2020 osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat AA, VT, osakas Johanna Renkola p. 040 7284634 ja AA, VT, osakas Iikka Sainio p. 050 590 8808 tiistaina 11.2.2020 klo 14 – 16 ja perjantaina 14.2.2020 klo 10 – 12.


ASIANAJOTOIMISTO ROIHU OY on työoikeuteen, kiinteistöoikeuteen, liikejuridiikkaan sekä perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Vahvuutemme on tällä hetkellä 22 henkilöä. Tutustu meihin lisää: www.roihulaw.fi.