Asianajotoimisto Roihu Oy on nuorekas ja voimakkaasti kasvanut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa.

Työllistämme tällä hetkellä yli 20 työntekijää, ja nyt haemme kasvavaan joukkoomme energistä ja oma-aloitteista toimistopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme.

Toimistopäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti Helsingin toimistomme juoksevien asioiden hoitamisesta ja hallinnoimisesta. Helsingin toimiston rutiineihin ja hallintoon liittyvien tehtävien lisäksi toimistopäällikön tehtäviin kuuluu koko yhtiötä koskevat markkinointitehtävät sekä monipuolisia tukitehtäviä, kuten asiakkuuksien hallintaan ja laskutukseen liittyviä tehtäviä, koulutus- ja muiden tapahtumien järjestämistä sekä matkajärjestelyjä.

Aiempi kokemus asianajotoimistossa työskentelystä ei ole välttämätön, mutta edellytyksenä kuitenkin on jo useamman vuoden työkokemus työyhteisön hallintoon liittyvistä tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja IT-taitoja, erityisesti Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englanninkielen taitoa, sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Osaamisvaatimuksena on markkinointiosaaminen ja käytännön kokemus markkinoinnista sekä digitaalisessa että perinteisessä ympäristössä. Odotamme, että osaat hallita erilaisia markkinointityökaluja vähintään perustasolla (mm. Hubspot, Mailchimp, Google Adwords).

Odotamme sinulta tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, sekä paineensietokykyä ja kykyä viihtyä nopeatempoisessa työympäristössä. Eduksi katsomme markkinointihenkisyyden ja ulospäinsuuntautuneisuuden.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työympäristön, nykyaikaiset työtilat- ja välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja asiassa antaa osakas Maria Penttilä numerosta 050 3242 846 perjantaina 16.8.2019 klo 10-11 ja keskiviikkona 21.8.2019 klo 14-15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveella varustettuna 30.8.2019 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi

Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi