Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen, kiinteistöoikeuteen, liikejuridiikkaan sekä perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Roihulaisia on 24 henkilöä.

Haemme kasvavaan Helsingin toimistoomme työoikeuteen erikoistunutta juristia, jonka tehtävänä on avustaa vaativissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa toimeksiannoissa ja hoitaa niitä myös itsenäisesti. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme tehtävään ensisijaisesti juristia, jolla on vähintään kolmen vuoden kokemus työoikeudellisten asioiden hoitamisesta ja palo kehittyä edelleen tämän oikeudenalan erityisosaajana osana tiimiämme. Olet voinut tehdä tähänastisen urasi esimerkiksi asianajotoimistossa, työmarkkinajärjestössä tai työnantajaorganisaation HR-asioiden lakimiehenä. Kokemuksen asianajoalalta ja virkasuhdeoikeudesta, sekä suoritetun auskultoinnin ja asianajotutkinnon luemme eduksi.

Tervetuloa osaksi työoikeustiimiämme
Saat mahdollisuuden kehittyä kokeneemman asianajajan toimiessa mentorinasi, mutta myös vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella. Juristi rekrytoidaan Helsinkiin. Aloitus mahdollisimman pian. Työ edellyttää tarpeen vaatiessa matkustamista ja työskentelyä myös muissa toimipisteissämme.

Lähetä hakemuksesi 2.12.22 mennessä
Kun kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 2.12.2022 osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisää
Lisätietoja tehtävästä antaa AA, VT, osakas Maria Penttilä (050 324 2846) keskiviikkona 23.11. klo 8–10 ja AA, osakas Joel Uusi-Oukari (040 866 8629) maanantaina 28.11. klo 12–14.

Tutustu meihin lisää: www.roihulaw.fi.