Asianajotoimisto Roihu Oy on nuorekas ja voimakkaasti kasvanut siviilijuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet työoikeuteen, liikejuridiikkaan, sisämarkkinaoikeuteen sekä rakentamisen ja asumisen kysymyksiin. Näiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita perhevarallisuusasioissa.

 

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa ja tällä hetkellä työllistämme yli 20 työntekijää. Haemme nyt Helsingin toimipisteeseemme toisen tai kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

 

Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englanninkielen taitoa sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuun 2019 aikana. Työaika on 2-3 työpäivää viikossa ja näistä voidaan sopia joustavasti. Määräaikainen työsuhde kestää vuoden 2019 loppuun.

 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työympäristön, nykyaikaiset työtilat- ja välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja asiassa tarvittaessa antaa osakas Maria Penttilä numerosta 050 3242 846 keskiviikkona 21.8.2019 klo 14-15.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tuntipalkkatoiveella varustettuna 30.8.2019 mennessä roihulaw@roihulaw.fi.

 

Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi