Asianajotoimisto Roihu on mukana Kasvu Openissa sparraamassa yrityksiä erityisesti juridiikan saralla. Kasvu Open tarjoaa yritykselle koetellun ja hyvin merkityn polun liiketoimintansa arvioimiseen ja kehittämiseen. Kasvu on tehtävä itse, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin, sanoo Roihun osakas, asianajaja Iikka Sainio.

Pirkanmaan Kasvupolulla yritykset saavat sparrausta liiketoiminnan ajankohtaisiin haasteisiin. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi myyntiin, markkinointiin, rahoitukseen, johtamiseen tai muuhun yritykselle ajankohtaiseen teemaan.

Pirkanmaan Kasvupolulle voivat hakea liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneet yritykset kokoon tai toimialaan katsomatta. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

– Kasvu Open tarjoaa minkä tahansa kasvuyrityksen henkilöstölle mainion tilaisuuden kehittää firman toimintaa ja katsoa tekemistä perinteistä arkea laajemmasta näkökulmasta, sanoo kaksi kertaa sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Secappin toimitusjohtaja Kari Aho.

Jokainen kasvupolulle mukaan valittu kasvuyritys:

• saa henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan kahdessa sparrauspäivässä
• tapaa yrityskohtaisesti valitut 5–8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa
• verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden
kanssa
• voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä

Haku ja valinnat

Hakuaika Pirkanmaan Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Lue lisää ja täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan Pirkanmaan Kasvupolulle.

Pirkanmaan Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Pirkanmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Asianajotoimisto Roihu, Business Tampere, Ensimetri, Pirkanmaan TE-toimisto ja Talenom.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

Hae mukaan tästä!

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:
Anni Hintikka
anni.hintikka@kasvuopen.fi
040 024 4488