Haemme oikeustieteen harjoittelijoita Tampereelle

Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen, liikejuridiikkaan sekä perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteissämme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yli 20 roihulaista.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme kahta asianajoassistenttia, ensimmäisen tai toisen vuoden oikeustieteen opiskelijaa (oikkaria) toistaiseksi voimassa olevaan, vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa tiedonhauissa ja toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englannin kielen taitoa, sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Ensimmäisen oikkarin työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työaika on 2–4 työpäivää viikossa, joista voidaan sopia joustavasti. Ajalla helmikuu – kesäkuu 2024 työaika on 4 päivää viikossa.

Toisen oikkarin aloitus on elokuussa 2024, työaika 2–4 työpäivää viikossa, joista voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja opettavaisen työympäristön, nykyaikaiset työtilat ja -välineet, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Elina Sortti, elina.sortti@roihulaw.fi, 040 5757 900.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.12.2023 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.

Kirjoittaja