Palvelumme

Yrityksille ja yhteisöille

Autamme riskienhallinnassa ja oikeudellisten pulmien ennaltaehkäisyssä, jotta yritys tai yhteisö voi keskittyä toimintansa menestyksekkääseen kehittämiseen.

Lue lisää

Julkiselle sektorille

Autamme kuntia, kuntayhtymiä ja hyvinvointialueita sekä julkisia yhteisöjä erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Palvelemme muun muassa hallinto-oikeudellisissa asioissa.

Lue lisää

Yksityisasiakkaille

Autamme yksityishenkilöitä eli oli kyse sitten perheoikeudellisista asioista, kuten avioerosta tai testamentin laadinnasta, kiinteistökaupoista tai työoikeudellisesta konsultaatiosta, meiltä löytyy alan asiantuntija tueksesi.

Lue lisää

Erikoistumisalueemme

Työ- ja virkasuhdeoikeus

Työ- ja virkasuhdeoikeudelliset kysymykset ovat monitahoisia ja vaativat eri osa-alueiden monipuolista ja syvää osaamista. Konsultoimme ja avustamme moninaisissa työoikeudellisissa tilanteissa esimerkiksi organisaation muutosprosesseissa.

Tutustu

Yhtiöoikeus

Asiantuntemuksemme kattaa laajasti yritystoimintaan liittyvän juridiikan tuntemuksen: yrityskaupat, erityyppiset sopimusjärjestelyt kuten osakassopimukset ja kaupalliset sopimukset sekä yhtiöiden perustamiseen ja niiden toimintaan kuten rahoitus- ja vakuusjärjestelyihin liittyvät juridiset kysymykset.

Tutustu

IPR ja tietosuoja

Autamme asiakkaitamme immateriaalioikeuksien kehittämiseen, tunnistamiseen, suojaamiseen ja kaupallistamiseen liittyvissä asioissa. Autamme myös henkilötietojen käsittelyn suunnittelemisessa ja toteuttamisessa. Tuemme myös akuuttia toimintaa vaativissa loukkaus- ja tietovuototilanteissa.

Tutustu

Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat

Tarjoamme testattua oikeudellista osaamista isompiin ja pienempiin kilpailutuksiin liittyvissä oikeudellisissa konsultoinneissa. Olemme toimineet neuvonantajana monissa merkittävissä palveluhankintoja koskevissa kilpailutuksissa mm. sote- ja IT-sektorilla.

Tutustu

Riidanratkaisu

Palvelumme kattavat koko riita-asian elinkaaren oikeudellisesta riskiarvioinnista ratkaisun löytymiseen ja täytäntöönpanoon asti.

Tutustu

Rakentaminen ja kiinteistöoikeus

Avustamme yrityksiä rakentamisen juridiikassa, asunto-osakeyhtiöasioissa, vuokrasuhteissa sekä kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa.

Tutustu

Perhevarallisuusoikeus

Tarjoamme asiakkaillemme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua perhevarallisuusoikeuden eri osa-alueilta. Olipa asiasi perhe- tai perintöoikeudellinen, hoidamme sen aina tehokkaasti inhimillistä näkökulmaa unohtamatta.

Tutustu