Yritys

Tietoa meistä

Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta. Asiantuntijamme ovat työoikeuden lisäksi erikoistuneet asumisen ja rakentamisen juridiikkaan, kilpailu- ja hankintajuridiikkaan, hallinto-oikeuteen sekä perhevarallisuusoikeuteen.

Palvelemme yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Asiakkaihimme lukeutuu niin kotimaisia pk-yrityksiä kuin alansa johtavia yrityksiä ja merkittäviä pörssiyhtiöitä Suomesta ja ulkomailta. Vastaamme asiakkaidemme laatuvaatimuksiin erikoistuneella osaamisellamme ketterästi. Edustamme lisäksi yksityishenkilöitä toimistomme erityisosaamisalueilla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Asianajotoimisto Roihun lakimiehet ovat kaikki oman oikeudenalansa spesialisteja, joita yhdistää jatkuva halu kehittää omaa osaamistaan ja toimia vaikuttajina omalla oikeudenalallaan. Tiedämme, että syvällinen erikoistuminen ja perehtyminen asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin palvelevat asiakkaitamme tehokkaimmin.

Ota yhteyttä Tutustu asiantuntijoihimme Tutustu palveluihimme Meille töihin?

2012

Perustaminen

Asianajotoimisto Law Talent Oy perustettiin Sortin veljesten toimesta. Ensimmäinen toimisto avattiin Helsinkiin.

Separator Line

2013

Laajentuminen Tampereelle

Avasimme toisen toimistomme Tampereelle.

Separator Line

2015

Roihu perustetaan

Yritys vaihtoi nimensä Asianajotoimisto Roihu Oy:ksi. Mukaan saimme uusia osakkaita ja yhtiö alkoi kasvamaan.
Helsingin toimisto muutti Pasilaan ja Tampereen toimisto Dynamon tiloihin.

Separator Line

2016

Muutto Bulevardille

Helsingin toimistomme kasvoi ja löysimme uudet tilat Bulevardilta.

Separator Line

2017

Muutto Hämeenkadulle

Tampereen toimisto kävi tiloiltaan pieneksi ja löysimme hyvältä sijainnilta lisätilaa Hämeenkatu 9:stä.

Separator Line

2021

Laajennus

Tampereen toimistossa tehtiin laajennus ja saimme uudet lisätilat käyttöön.

Separator Line

2023

Muutto Ympyrätaloon

Helsingin toimisto muutti Bulevardilta Ympyrätaloon syksyllä 2023. Saimme upeat maisemat Töölönlahdelle ja enemmän tilaa kasvulle.

Separator Line

Roihun arvot

 • Into saada aikaan
 • Yhdessä onnistuminen
 • Tahto uudistua ja kehittyä
 • Erinomainen työpaikka
  (eettisyys, oikeudenmukaisuus, motivoiva palkkaus ja uralla etenemismahdollisuus, hyvä maine, moderni asiantuntijaorganisaatio)

Roihun visio

 • Erinomainen työpaikka työskennellä
 • Toimintamme ja palvelun erinomainen laatu
 • Asiakaslähtöisyys, positiivinen asenne
 • Asiakkaiden auttaminen ja ongelmanratkaisu
 • Asiakas kokee saavansa lisäarvoa palveluistamme

Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Järjestämme säännöllisesti koko henkilöstölle henkilöstöpäiviä, jolloin saamme viettää aikaa yhdessä. Päivistä on tullut hyvin suosittuja ja niihin osallistutaankin hyvin mielellään. Pidämme tärkeänä hyvää yhteistyötä sekä tiimityötä. Näitä kaikkia saamme edistettyä yhteisten tapahtumien äärellä.

Oikeus jaksaa -kampanja

Osallistuimme Asianajajaliiton järjestämään työhyvinvointiin liittyvään #oikeusjaksaa-kampanjaan. Olemme sitoutuneet noudattamaan periaatteita arjessa kampanjan jälkeenkin.

Periaatteet:

 1. Kuuntelemme henkilöstöämme ja mahdolliset työnjohtoon / työajan seuraamiseen liittyvät puutteet selvitetään ja korjataan.
 2. Tarkastelemme henkilöstöresursointia ja toimeksiantojen jakautumista säännöllisesti. Puutumme ylilyönteihin tarvittaessa työsuojelullisin keinoin, ja mahdollinen henkilöstön tekemä ylityö kompensoidaan palkkana tai vapaana.
 3. Hyvinvoiva työntekijä on asianajotoimiston asiakkaan etu. Teetämme säännöllisesti työhyvinvointikyselyn, ja osallistamme työyhteisömme jäsenet miettimään ratkaisuja paremman työkulttuurin eteen sekä kehitämme toimistomme keskustelukulttuuria entistä avoimemmaksi.

Yhteistyö / sponsorointi

Teemme yhteistyötä mm. urheilun saralla. Toimimme Tamhockey Oy:n / Tapparan pääyhteistyökumppanina.