Haemme juristia liikejuridiikkatiimiin Helsinkiin

Haemme Helsingin toimistoomme liikejuridiikkatiimiin juristia, jonka tehtävänä on avustaa kokeneempia asianajajiamme toimeksiannoissa ja hoitaa niitä osin myös itsenäisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Tutustu meihin

Toivomme sinulta

Sinulla on mielellään vähintään parin vuoden kokemus, ensisijaisesti hankintaoikeudellisista, yhtiöoikeudellisista ja/tai kiinteistöjuridiikan toimeksiannoista. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä paloa kehittyä juristina. Osoitat asennetta oma-aloitteisuudella ja reippaalla, itsenäisellä otteella työhön. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, tärkeintä on kiinnostuksesi kehittyä. Luemme eduksesi kokemuksen asianajoalalta sekä luvan toimia oikeudessa.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä asiantuntevassa ja mukavassa työyhteisössä sekä vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella. Juristi rekrytoidaan Helsinkiin, jossa toimistollamme on uudet viihtyisät työtilat Ympyrätalossa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Aloitus sopimuksen mukaan mielellään nopeastikin.

Hae 29.2. mennessä

Kun kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.2.2024 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa AA, osakas Tuomas Aho. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 526 3451 ja sähköpostitse tuomas.aho@roihulaw.fi.

Kirjoittaja

Tuomas Aho

Osakas, asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti
050 526 3451 Tutustu minuun