Haemme 1-2 oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu, toimiston rutiinit sekä lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa tiedonhaussa ja toimenpiteissä, omien taitojen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta riittävän pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja (noin 180 op). Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, Office-ohjelmien erinomaista hallintaa, hyvää englannin kielen taitoa sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta.

Työ alkaa elokuun alkupuolella 2024. Työaika on 2–3 työpäivää viikossa ja näistä voidaan sopia joustavasti. Oikkari(t) rekrytoidaan Helsinkiin, jossa toimistollamme on uudet viihtyisät työtilat Ympyrätalossa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja opettavaisen työympäristön, nykyaikaiset työtilat ja -välineet, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja asiassa tarvittaessa antaa toimistopäällikkö Kati Jokinen (kati.jokinen@roihulaw.fi, 050 368 2343) 26.4.2024 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.4.2024 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
Keskitymme olennaiseen! www.roihulaw.fi

Kirjoittaja

Kati Jokinen

Toimistopäällikkö, Helsinki
050 368 2343 Tutustu minuun