Osakas, asianajaja, varatuomari, oikeustieteen maisteri

Elisa Ilmoniemi

Perhevarallisuusoikeus Riidanratkaisu

Kuka on Elisa?

Elisa Ilmoniemellä on noin kahden vuosikymmenen kokemus asianajotoiminnasta perhe- ja perintöoikeuden alalta. Hän on toimistomme perhevarallisuustiimin vastuuosakas ja tiiminvetäjä.

Elisa hoitaa perheoikeuden osa-alueeseen kuuluvia erilaisia toimeksiantoja ja on uransa aikana hoitanut kymmenittäin haastavia lapsen huoltoriitoja eri oikeusasteissa.

Elisa on hoitanut menestyksekkäästi työvuosiensa aikana merkittävällä taloudellisella intressillä olevia avo- ja avioeroihin liittyviä prosesseja. Hän toimiikin vakiintuneesti asiakkaidemme avustajana avo- ja avioerojen ositus- ja erotteluprosesseissa sekä erilaisissa perinnönjakoihin liittyvissä prosesseissa.

Elisalla on laaja kokemus toimimisesta käräjäoikeuden määräämänä pesänjakajana avoeroissa, avioero-osituksissa sekä toimimisesta pesänselvittäjänä ja –jakajana isoissa ja monimutkaisissa kuolinpesissä. Hän on kirjoittanut työuransa aikana kymmenittäin laajoja pesänjakajan ratkaisuja niin avioero-osituksissa kuin perinnönjaoissa, minkä lisäksi hänellä on säännönmukaisesti aktiivisesti selvitettävänään huomattava määrä kuolinpesiä ja ratkaistavanaan merkittävä määrä avo- tai avioeroihin liittyviä riitakysymyksiä pesänjakajana.

Erilaisten asiakirjojen, kuten avioehtosopimusten, edunvalvontavaltuutusten, lahjakirjojen, testamenttien, perukirjojen sekä ositus- ja perinnönjakosopimusten laatiminen sujuu Elisalta vahvalla rutiinilla.

Elisa avustaa asiakkaitamme usean vuoden kokemuksella oikeudenkäynneissä eri oikeusasteissa yleisissä ja hallinnollisissa tuomiotuimissa. Hänellä on myös erityisosaamista sovittelumenettelyistä ja kouluttajana toimisesta.

Koulutus

Asianajaja 2011
Varatuomari Tampereen käräjäoikeus (nyk. Pirkanmaan käräjäoikeus) 2007
Oikeustieteen maisteri Helsingin yliopisto 2005

Työkokemus

Asianajotoimisto Roihu Oy, osakas, asianajaja, perhevarallisuustiimin vetäjä 2016–
Asianajotoimisto Alfa Oy, asianajaja 2007–2016
Tampereen käräjäoikeus, käräjäviskaali 2007
Tampereen käräjäoikeus, käräjänotaari 2006–2007
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva 2003–2005

Luottamustoimet

Asianajajaliiton Hämeen osaston hallituksen jäsen 2019–
Asianajajaliiton perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijaryhmän jäsen 2018–2022
Asianajajaliiton koulutusvaliokunnan jäsen ja perhevarallisuusoikeudellisen alatyöryhmän puheenjohtaja 2016–2022
Asianajajaliiton Hämeen osaston koulutusvastaava 2016–2021
Asianajajaliiton Hämeen osaston nuorten toimikunnan jäsen 2016–2019

Kielitaito

suomi, englanti

Background

Tutustu ihmisiin

On meitä muitakin!

Asiantuntijat