Asianajotoimisto Roihu Oy on työoikeuteen, kiinteistöoikeuteen, liikejuridiikkaan sekä perhevarallisuusoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Roihulaisia on 24 henkilöä.

Haemme kasvavaan Tampereen toimistoomme juristia, jonka tehtävänä on avustaa kokeneempia asianajajiamme perhevarallisuusoikeudellisissa toimeksiannoissa ja hoitaa niitä osin myös itsenäisesti. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme tehtävään juristia, jolla on kiinnostus ja vähintään parin vuoden kokemus lapsioikeudessa, avioliitto-oikeudessa ja jäämistöoikeudessa sekä halu kehittyä nimenomaan tämän oikeuden alan erityisosaajaksi. Kokemuksen asianajoalalta, suoritetun auskultoinnin ja luvan toimia oikeudessa luemme eduksi. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Osoitat hyvää asennetta oma-aloitteisuudella ja reippaalla, itsenäisellä otteella työhön.

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä asiantuntevassa ja mukavassa työyhteisössä sekä vastuuta toimeksiantojen itsenäisessä hoitamisessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan provisiomahdollisuudella. Juristi rekrytoidaan Tampereelle. Aloitus mahdollisimman pian tai viimeistään vuodenvaihteessa. Työ edellyttää tarpeen vaatiessa matkustamista ja työskentelyä myös muissa toimipisteissämme.

Kun kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 16.11.2022 osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AA, VT, osakas Elisa Ilmoniemi p. 050 351 7081 perjantaina 4.11. klo 10–12 ja keskiviikkona 9.11. klo 14–16.

Tutustu meihin lisää: www.roihulaw.fi.